Návrh na zkvalitnění Šumavanetu - diskuzního fóra
Autor : Bezejmenný uživatel , 06.01.07  12:42

Vážení přátelé,

dávám k diskuzi návrh na zkvalitnění diskuzního fóra:

1, Údaje o členech klubu jsou neveřejné. V minulosti došlo prokazatelně k zneužití osobních údajů
z databáze Šumavského klubu na jiném serveru (úmyslné poškození některých jedinců) - což by mohl být důvod k zaslání stížnosti na Úřad pro ochranu osobních údajů, protože Šumavanet nepodniknul kroky k ochraně údajů členů klubu.

2, Do diskuze mohou přispívat jen registrovaní členové. Zamezí se tak výlevům anonymních uživatelů. Na západě mají přístup do diskuze jen registrovaní členové a na diskuzním fóru je zamezen přístup tzv. robotům, kteří procházejí celý internet, indexují obsah stránek a de fakto zatěžují celý web. Tím, že indexují obsah stránek indexují i obsah databáze členů klubu a jejich emailové adresy. Jestli dostáváte spamy je původcem i to, že jste poskytli tomuto serveru údaje a ten jej neochránil. Typ ochrany fora viz. fotopatracka.cz

3, Diskuzní forum začne od začátku. Veškeré staré příspěvky budou vymazány. Pokud zapomenete heslo - můžete jej znovu obdržet zasláním žádosti z emailové schránky, která byla uvedena při registraci. Zatím to bylo tak, že jste se museli znovu registrovat.

JP
ZpětReakce